Meillä Google mainonta hinta on varmasti edullinen, alk. 20euroa. Näkyvyyttä sinulle jo tänään: Saamme Google mainonta -kampanjasi pystyyn ja mainoksesi näkymään Googlessa jopa samana päivänä kun otat yhteyttä.

www.pureweb.fi
Kun tarvitset kävijöitä kotisivuillesi
p. 045 257 9544
 
    Etusivu     Google näkyvyys     Google mainonta     Kotisivupalvelut     Referenssit     Yhteystiedot     Tarjouspyyntö

 

Google mainonta ja sen hinta, Google Ads hakusanamainonta

 
Jos pelkkä Google-näkyvyyden lisääminen hakukoneoptimoinnilla ei riitä, tarjoamme lisäksi myös klikkaushinnoiteltua Google Ads -mainoskampanjointia eli hakusanamainontaa.
Hakusanamainonta on erittäin tarkkaan kohdennettua mainontaa. Mainoksesi näkyy silloin kun potentiaaliset asiakkaat etsivät hakukoneella tuotteita tai palveluita, joita sinä voit heille tarjota. Ja mikä parasta, mainokset voidaan tarvittaessa rajata tietylle alueelle eli vain niihin kaupunkeihin ja kuntiin, joiden alueella toimit.

Maksat vain kävijöistä
Google mainonta hinta: Pelkkä mainosten näkyminen ei vielä maksa mitään. Maksat vain kävijöistä, tässä esimerkki porilaisen autokorjaamon mainostamisesta:
1. Tuleva asiakas etsii Googlella palvelua, esim. hakusanoilla 'autokorjaamo Pori'
2. Autokorjaamon mainos tulee näkyviin Googlen hakutulosten joukkoon
3. Jos mainosta ei klikata, tämä ei maksa autokorjaamolle penniäkään.
Laskua kertyy vain, kun asiakas klikkaa itsensä mainoksessa olevasta linkistä yrityksen nettisivuille.
 
 
 
Nopeasti mainostamaan Googlessa
Saamme Google mainonta -kampanjasi pystyyn ja mainoksesi näkymään Googlessa jopa samana päivänä kun otat yhteyttä. Ja tulevat asiakkaasi pääsevät klikkaamaan itsensä nettisivuillesi jo samana päivänä. Sinun tehtäväksesi jää vain asiakkaiden palvelu ja kassakoneen laulattaminen.

Paljonko se maksaa? Google -mainonta hinta?
Palvelun (hakusanamainonta) hinta koostuu meidän palvelumaksustamme ja mainosten klikkauksista. Budjetin saat päättää itse ja sitä voit muuttaa jatkossa aina tarpeeseen sopivaksi.
Palvelumaksumme on pääsääntöisesti 20-30 euroa kuukaudessa, millä hinnalla hoidamme kaikki Google-mainontaan liittyvät työt. Sinun tehtäväsi on vain päättää kuukausibudjetin suuruus.
Me pidämme huolen, että klikkauksia kertyy kuukaudessa antamasi budjetin mukaisesti eli
- saat täyden vastineen rahoillesi: saat kävijöitä sivuillesi koko rahalla
- ikäviä yllätyksiä ei tule laskun suuruuden suhteen. Jos olet määrännyt budjetiksi 100eur/kk, me pidämme huolen, että se ei ylity
 
 
Paljonko yksi klikkaus maksaa ?
Hakusanamainonnassa mainoksia näytetään huutokauppaperiaatteella eli ylimpänä näkyvät ne mainokset, joissa mainostaja on valmis maksamaan korkeimman hinnan klikkauksesta. Sen vuoksi klikkausten hinta vaihtelee kilpailutilanteen mukaan. Yleensä yhden klikkauksen hinta on (kilpailusta riippuen) 0,20-1,00euroa eli 100eurolla saat sivuillesi 100-500 kävijää, jotka ovat hakeneet Googlesta tuotetta tai palvelua, jota sinä voit heille tarjota. Ja nimenomaan sillä alueella, jossa toimit.

Mainoskampanjan laatu, laatu ja laatu
Hinnan lisäksi toinen erittäin ratkaiseva tekijä mainosten näyttämisessä on Google mainonnan laatu. Google haluaa tarjota käyttäjilleen laadukasta ja hakuun liittyvää sisältöä, joten laadukkaat mainokset nostetaan hakutuloksissa ylemmäksi. Tämä tarkoittaa sitä, että huonosti suunniteltu mainos tulee mainostajalle kalliiksi.
 
Esimerkki: Hätä-Hannu hutaisee Googleen heikkolaatuisen mainoksen ja asettaa klikkaushinnaksi 2euroa/klikkaus, että varmasti näkyisi ensimmäisten joukossa.
Samalla alalla ja samalla seudulla toimiva Järki-Jyrki hankkii itselleen laadukkaan mainoskampanjan ja asettaa hinnaksi 0,50eur/klikkaus.
Huonojen laatupisteiden vuoksi Hätä-Hannun mainos näkyy alempana hakutuloksissa ja Järki-Jyrki kerää suuremman osan asiakkaista.
Ja mikä hauskinta, Hätä-Hannu maksaa sadasta klikkauksesta 200eur, kun Järki-Jyrki saa samat sata klikkausta 50eurolla.

Tämän vuoksi Google -mainonta kannattaa suunnitella ja toteuttaa asiantuntemuksella.

Jos haluat laadukasta ja tehokasta Google -mainontaa, täytä tarjouspyyntö-lomake tai ota yhteyttä
 
 
Raportointi

Toimitamme asiakkaalle raportit, joista näkyy millä hakusanoilla mainosta on näytetty ja kuinka monta kertaa. Samoin raportista näkyy, millä hakusanoilla mainosta on klikattu, montako kertaa ja mikä on klikkauksen hinta. Asiakas tietää siis 100-prosenttisesti mistä maksaa.
 
Tämä on myös erittäin hyödyllistä tietoa mahdollista hakukoneoptimointia ajatellen. Asiakas saa tarkan tiedon siitä, mitä hakusanoja ihmiset Googlessa eniten käyttävät eli mihin hakusanoihin kannattaa panostaa kun pyritään nostamaan sivujen sijoitusta hakukoneen orgaanisissa hakutuloksissa.
 
 
Maksuttomat viikottaiset vinkkimme kotisivujen ylläpitoon ja Googlessa näkymiseen

Viikon 5 vinkki oli:
Älä yritä piilottaa tekstiä sivulle. Tämä on ikivanha temppu, jota käytettiin joskus vuosituhannen vaihteen aikaan. Eli lisättiin esim. valkoiselle pohjalle valkoisella tekstillä suosittuja hakusanoja muutama sata kertaa. Kauan sitten se toimi, mutta ei toimi enää, joten ei kannata kokeilla.
 
Uusimmat vinkit löydät etusivultamme.
 
 

 
 
 
Helmikuun kunniaksi tarjoamme
 
Tilaa 1kk kokeilutarjous Google hakusanamainontaa:

Kokeilujakso 70eur + alv, ei muita kuluja.
Sisältää palvelumaksumme 20eur + klikkauksia 50eurolla.
Hoidamme kaiken Google -mainontaan liittyvän työn mainosten suunnittelusta raportointiin.
Kokeilujakson jälkeen päätät itse jatkosta. Voit lopettaa siihen tai jatkaa mainontaa samalla budjetilla tai eri budjetilla - Sinä itse päätät.Kokeilujakso 130eur + alv, ei muita kuluja.
Sisältää palvelumaksumme 30eur + klikkauksia 100eurolla.
Hoidamme kaiken Google mainontaan liittyvän työn mainosten suunnittelusta raportointiin.
Kokeilujakson jälkeen päätät itse jatkosta. Voit lopettaa siihen tai jatkaa mainontaa samalla budjetilla tai eri budjetilla - Sinä itse päätät.
 
Copyright © 2008-2019 PureWeb | Saaritie 1, 40900 Jyväskylä | Puh 0452579544